Värmeanläggningar

Vi skräddarsyr värmelösningar efter era behov för att göra effektiva energibesparingar för både stora och små lokaler och verksamheter.

Bergvärme

Rätt uppvärmningssystem ger ett bra inomhusklimat, låga energikostnader och möjligheter att reglera värme och ventilation efter dina egna önskemål.

Värmepumpar hämtar lagrad solenergi från marken, luften eller vattnet och konverterar den på ett sätt som gör den lämplig att använda för uppvärmning och varmvattenförsörjning.

Värmepumpar har många fördelar.

Tekniken är effektiv och uppvärmningskostnaderna kan reduceras avsevärt. Den låga energiförbrukningen innebär samtidigt en låg belastning på miljön. Värmepumpen ska också ses som ett bekvämt alternativ utan behov av påfyllning och med minimala krav på skötsel och underhåll.
​​​​​​​
Vi erbjuder ett genomtänkt program av värmepumpar från Nibe.

Helhetslösningar

Vi erbjuder helhetslösningar där vi lämnar Offert, Dimensionerar och drar samtliga för installationen nödvändiga rör och ledningar.
I de fall borrning är aktuellt så samarbetar vi med företag som är specialister på borrning.

Serviceavtal

Vi erbjuder service av värmepumpar och serviceavtal som innefattar underhåll och service på anläggningar.

Referenser

Vi installerar ca 50 st anläggningar/ år och vi har gjort installationer till bl. a. Textilia Boden, Luleå Golfklubb och Vittjärvshus fabrik.

Vi är
PA´s Värme & Rör

Kontakta oss om du har frågor och funderingar kring våra tjänster eller om du vill nå oss i en rekryteringsprocess.
crossmenu