Om oss

PA´S VÄRME & RÖR AB erbjuder kundstyrda klimatsmarta energilösningar. Vår expertis är inom området svetsning av värme- och processrör för industri som värmeverk, reningsverk och vattenverk etc. Vi har kompetens att leverera de flesta tekniska installationer inom industrirör, VS-teknik och i stora eller små anläggningar samt vid såväl komplexa installationer som mindre serviceuppdrag.

Våra tjänster riktar sig i första hand till företag i Boden, Luleå, Piteå, Skellefteå och Umeå, men vi har även privatkunder där vi utför arbeten inom VVS, vatten, avlopp och värme. När du anlitar oss får du bästa möjliga kvalité, kostnadseffektivitet och professionell support eftersom vi bara jobbar med utprovade produkter och har lång erfarenhet. Vi följer dig under processen för att säkerställa bästa möjliga utfall av ert projekt. Vi satsar stort på trygghet, engagemang och kompetens.

Företagspresentation

Pa´s Värme & Rör AB utför industrirör svetsning och VVS tjänster. Bolaget har funnits sedan 2006. Idag är det 10st anställda varav 9st montörer. 6st montörer är licenssvetsare med många års erfarenheter från olika typer av rörsvetsarbeten.

I ledningen besitter vi erfarenhet av industrirör svetsning från 1996. Ledningen består av två personer, en VD/projektledare och en ekonomi/arbetsmiljö/personal ansvarig.

Vi jobbar nära våra montörer och värnar om deras trivsel. Pa´s Värme & Rör står för kvalité på det vi levererar, hög kompetens för de vi tar oss an, är pålitliga i det vi gör och brinner för innovativa lösningar. Detta genomsyrar hela vår verksamhet

Andre Törnkvist

VD

Emelie Virding

Projektledare

Referenser & tidigare projekt

Vi är
PA´s Värme & Rör

Kontakta oss om du har frågor och funderingar kring våra tjänster eller om du vill nå oss i en rekryteringsprocess.
crossmenu