RÖRMOKARE VVS BODEN - PAs VÄRME & RÖR BODEN

Våra VVS tjänster

sanitary engineering 720Vi erbjuder alla slags VVS-installationer till såväl privatpersoner, företag och fastighetsägare. Vi är rörmokare med stor erfarenhet alla typer av vvs installationer.

Vatten

Vi drar nya rör eller gör ändringar i installationerna för tappvatten inom fastigheten. Vi utför stambyten samt drar nya kall- och varmvattenrör till kök, badrum eller tvättstuga.

Avlopp

Vi utför läggningar och ändringar av avloppsrör och brunnar inomhus eller utomhus samt spill- och dagvattenledningar utomhus.

Värme

badrumVi installerar, underhåller och reparerar uppvärmningssystem - från panna, värmeväxlare och värmepump till radiatorer, konvektorer och golvvärme.
Vi har kunskap om olika värmekällor som fjärrvärme och värmepumpar.

Sanitet

Vi installerar blandare, wc-stolar, tvättställ, badkar, duschkabiner, duschväggar mm av utvalda leverantörer. Vi har god erfarenhet och kunskap av deras produkter har därför valt att samarbeta med dem.
Vi vill att våra installationer ska kännetecknas av kvalitet under lång tid framöver!

Service Underhåll och Reparationer

Vänd dig med förtroende till oss så sköter vi service, underhåll och reparationer.
Med många av våra kunder har vi en lång och gedigen relation. Ett långvarigt samarbete med våra kunder är ett gott betyg och visar att våra ledord kunskap, service och kvalitet gett resultat.
Samarbete under längre tid leder till god kunskap om fastighetens installationer som gör att service och reparationer kan utföras snabbt och effektivt!

Nyanläggning och Ombyggnad

Vi arbetar med nyanläggning och ombyggnad av VVS-arbeten i fastigheter.
Vår mångåriga erfarenhet av installationer gör oss till en effektiv och säker partner i varje nytt projekt.

Vill ni veta mer?
Tveka inte att kontakta oss!

logos